Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Adgangskontroll

Vi monterer og skreddersyr løsninger for adgangskontroll i sammarbeid med kunde. Vi bruker i stor grad produkter leverert fra Noby AS som er en solid leverandør innen utstyr til sikkerhet bransjen. Et prosjekt går normalt for seg ved att det avholdes en befaring, hvor vi sammen med representant for kunde går gjennom hvilke funksjoner som er ønskelig og hvilke omeråder som skal sikres hvordan.

Utfra dette utarbeider vi et tilbud til kunde på utstyr, montering og programering. Som kunde kan gå igjenom på egenhånd eller samen med en representant fra oss. Ved montering vil vi sammen med kunde finne en best mulig måte for alle parter og gjenomføre monteringen på. Etter påbgynt montering og programering er det tid for opplæring av administrator(er) som skal betjene anlegget i det dagelige. Etter endt montering gjennomgås alle funksjoner i anleget. Adgangskontroll anlegget vil da være klart til bruk. Våre adgangskontroll anlegg kan integreres med siste generasjon av alarmer som er levert av oss.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn