Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Brannalarm

ELOTEC MAGNUM

Magnum familien består av sentralene ELOTEC MAGNUM 10 og MAGNUM 25. Begge sentralene har samme enkle betjening - forskjellen ligger i utvidelsesmulighetene. Både ELOTEC MAGNUM 25 og MAGNUM 10 kan monteres innfelt i vegg eller utenpåliggende.

Sentralene har høy kapasitet - hver sløyfe har 125 unike enhetsadresser og stort maksimalt strømtrekk. Mulighet for skyggesirener tillater et stort antall sløyfedrevene sirener uten å legge beslag på adresser for detektorer og andre enheter.

bilde

Adresserte og tilkoblede enheter detekteres og gjenkjennes automatisk, videre konfigurering utføres fra PC og kan skreddersys for bruk i ulike miljøer.

Fleksibel konfigurering av I/O-enheter og alarmgivere muliggjør detaljert tilpasning.


ELOTEC Magnum 25 - brannalarmsentralen som løser alle utfordringermagnum_25

Elotec Magnum 25 er en kraftig analogt adresserbar brannalarmsentral med mulighet for distribuert intelligens. Et høyt nivå av redundans og backup-løsninger gjør att Magnum 25 egner seg godt selv til de mest komplekse installasjoner. Modulbasert system er enkelt og utvide.

Elotec Magnum 25 leveres med 1 eller 3 sløyfer, og systemet kan utvides til hele 96 sløyfer via et netwerk av undersentraler. Disse leveres i "black box eller kombinert med betjeningspanel. Dette gir en kapasitet på inntil 12 000 enheter pluss skyggesirener.

Nettverk til undersentraler og/eller betjeningspaneler skjer via RS485, fiber eller TCP/IP nettverk. Ved bruk av RS485 eller fiber kan nettverket kobles i en redundant toveis ringbuss for maksimal sikkerhet.

bilde

ElotecniQ - Problem løser for flerleilighetsbyggelotecniq

Med en enkel betjeningsenhet kan du ta kontroll over selvforskylte alarmer, slik at stekeos og lignende ikke utløser full alarm med påfølgende evakuering og utrykning.

Ett enkelt trykk på Elotecniq-enheten i leiligheten stanser alarmen og gir deg tid til å lufte ut. Dersom det fremdeles er røyk til stede når utluftingsperioden er over, starter lokalt varsel igjen.

For å sikre varsel til resten av beboerne ved reell brann, kan alarmen bare avstilles fra Elotecniq tre ganger på rad, og bare alarmer i din egen leilighet.

Elotecniq gir beskjed om status via tydelige talemeldinger.

bilde


Elotec Magnum 10 - Liten kraftpakkemagnum 10

Funksjonsmessig lik storebror Magnum 25, men leveres i en kopakt boks med 1 eller 2 sløyfer. Sentralen kan utvides med ekstra betjeningspaneler, men ikke med undersentraler.

bilde

DM 750DM 750

DM 750 er en dør holder magnet som er bygget for og kobles til detektor sløyfe på Magnum 25 og Magnum 10. Dette gjør att det ikke er nødvendig og trekke egen kabling til dør holder magnet kurser.

bilde

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn