Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ITV - anlegg (Kameraovervåkning)

Vi kan tilby skreddersydde anlegg med kameraovervåking både for privatpersoner og bedrifter. Prosessen fåregår ved att vi tar en prat, om hvordan kunde ønsker og bruke anlegget sitt. Der etter avtaler vi et møte med befaring for og få ett overblikk over hva som ønskes overvåking, På befaring tar vi opp eventuelle problemstillinger med kunde. Etter dette kommer vi med et forslag på tilbud til løsning på system. Hvis kunden ønsker eventuelt endringer tar vi en prat rundt dette og redigerer tilbud deretter. Ved bestilling kan vi være behjelplig med utfylling av søknader i forbindelse med instalasjon hvis kunde ønsker dette.

Etter montasje av anlegg vil kunde få en opplæring i bruken av anlegg. Vi kan tilby service avtaler på kamera anlegg, en kontroll på et ITV-anlegg vil innebære justering av fokus på kamera, utskifting av hardisker rett før forventet levetid er over og generl gjennomgang av eventuelle spørsmål fra kunde. Dette gir en økt driftsikkerhet. Vi bruker i stor grad produkter leverert fra Noby AS som er en solid leverandør innen utstyr til sikkerhet bransjen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn